Onsdag 31/3

Publicerad 2010-03-31 09:01:54 i Allmänt,

Småföretagandeprovet är nu avklarat, det var ganska lätt faktiskt... Tror jag :) Insåg för ett tag sedan att det snart är lov, hjälp va skönt det ska bli! Lovet invigs med bowlingens Påskcup, så sjukt kul! En hel dag inne i hallen med massa godis (y) och självklart trevligt folk. Vad hade man gjort utan dom?

Bowlingen

Egentligen finns det inte så mycket att säga för tillfället, mer än att det går ganska segt nu. Det finns tider då det går upp och tider då det går ner...

28/3 Söndag

Publicerad 2010-03-28 15:01:12 i Allmänt,

Igår blev de bowlingfest hemma hos Rosengrens, trevligt trevligt säger jag bara. Dock inte lika trevligt att ta sig upp i morse redan vid 8 för att åka spela bowling. Det är en grym värld vi lever i. En timme förlorad sömn, det är inte acceptabelt. Otroligt nog var alla i tid å ingen sov för länge. Det gick väl inte så jättebra, men det duger. Vi vann ju i alla fall :)

Fredag 26/3

Publicerad 2010-03-26 08:19:28 i Allmänt,

Tiden går, jag saknar dig faktiskt. Du kanske inte tror det, eller så vet du jag gör det. Men att se dig och se att du inte kollar åt mitt håll, det gör ont. Jag ville inte att det skulle bli såhär men jag ångrar inget som hänt. Jag bara tackar för att jag fick ha dig i mitt liv den perioden jag fick, och du ska veta att du är(var) underbar. Kommer aldrig glömma dig!

Torsdag 25/3

Publicerad 2010-03-25 11:20:33 i Allmänt,

Sitter på programmering för tillfället, det är ganska segt är klar med uppgiften vi fick av läraren i början av lektionen. Ser på lite av vad Vilhelm hittar på nätet, det finns sjuka saker där ute... Föräldrar som jonglerar med sina barn, visst i detta fallet tyckte barnet det var kul och skrattade faktiskt. Men det såg lagom hemskt ut, och tänk om han tappat barnet!

Idag blir den en kort och skön dag, slutar runt 1 tiden tror jag. Frågade webdesignsläraren om vi kunde sluta lite tidigare och "jobba hemma" och det verkade som han gick på det. Så det blir till att dra sig mot stan för att köpa skor. Rosa eller svarta? Det är frågan det... Ikv blir det såklart bowling, gillas till tusen!

Måndag 22/3

Publicerad 2010-03-22 12:15:09 i Allmänt,

Att sitta i skolan blir ganska segt efter ett tag, speciellt när man väntar på lektion och ingen av lärarna man ska ha dyker upp. Självklart går vi då å kollar i expiditionen om läran skulle vara borta nästa lektion med. Hon på expiditionen ringde en av lärarna och då visade det sig att hon hade glömmt oss... Känns lagom kul när en lärare glömmer sin klass, "Ni får se till att komma på lotstiden för jag ser er ju bara då" Jadu, det kan vara bra om DU faktiskt också är där då... Snart har vi webdesign och efter skolan blir de bowling (y)

Söndag

Publicerad 2010-03-21 21:56:09 i Allmänt,

Vaknade upp av klockan redan vid kvart över 10, just då kände man sig ganska seg eftersom jag var hemma runt 2 tiden och sov väl runt halv 3 eller något. Kvällen var mycket lyckad och jag hade väldigt kul, tyvärr har jag inga bilder men facebook har det mesta :)

I morse firade vi farfar, grattis på dig :) Det blev smörgåstårta och tårta, väldigt gott var det. Fick sedan skjuts av min käre bror till bussen för att åka in till stan å bowlingen. Det gick enbart utför idag och ja, jag har varit mycket mer nöjd över mina resultat... Stannade kvar och umgicks lite innan det var dags för dans, hjälp vad man blir trött :)

Malin och barnvakt

Publicerad 2010-03-20 00:09:53 i Allmänt,

Idag blev det mys med Malin efter skolan, vi lagade mat och gjorde kokostoppar. Efter det poppade vi popcorn och tryckte i oss nötter medan vi kollade på film. Från början var det tänkt att vi skulle kolla Titanic men den ville inte funka så det blev en svensk film istället. Väldigt rolig var den hur som :)

Nu sitter jag här hemma hos syrran medan hon och hennes kompis är ute på puben så sitter jag och är barnvakt. Iofs så är det inte speciellt jobbigt, men man kan ha det roligare än vad jag har det nu. Eller det är som ja tror iaf... Någon som känner att det behövs rättas?

Imorgon blir det till att åka in och kolla bowling. Kan faktiskt säga att det har varit lite tomt utan bowling idag... Blir hallen varje dag denna veckan utom nu idag... Ne, nu ska jag faktiskt lägga mig så jag orkar upp imorgon innan jag faller ihop i en trött hög på golvet :)

Från blond till brun

Publicerad 2010-03-18 22:37:15 i Allmänt,

Var ju som sagt hos syrran och fixade håret igår och blont blev det iaf, det kan man ju inte säga emot. Dock kanske de inte var riktigt det resultatet jag hade önskat så min resa under mindre än ett dygn har sett ut såhär: Från mörkblond/ljusbrun till blond som på bilden... Till att sedan bli brunhårig som på andra bilden.

Det bruna måste jag även säga att jag faktiskt fixade helt ensam, jag och spegeln fixade biffen!

Imorgon kommer Malin med mig hem, det blir till att laga mat själv och sedan mysa med film. Ska bli mycket trevligt :)

Blont blev det iaf...

Publicerad 2010-03-18 09:12:21 i Allmänt,

Var hos syrran igår för att fixa håret och umgås lite, skulle bli lite blondare... Ja blont blev det ju iaf, jag vet inte om jag tycker om det eller inte så mössan får följa med idag. Det blev ganska stor skillnad och kan nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid den nya färgen. Visst det är inte så illa så jag inte tar mig till skolan, men ja de är väl så läget är oxå...

Ikväll blir det bowling, om man vågar sig dit vill säga. Annars ser dagen ganska lugn ut, kort och slapp dag. Vaknade riktigt tidigt så ja har inte behövt stressa något och tror faktiskt inte jag kommer behöva göra det heller. Men det märker vi hur de blir med de...

Skola, Simma, Bowla, Cykla och Fixa

Publicerad 2010-03-17 19:47:15 i Allmänt,

Det finns så många klockrena saker man säger under dagarna, men att kunna komma ihåg det tills man är hemma är svårare. Vissa saker fastnar som något Malin sa för ett tag sedan, men jag ska in nämna vad du sa vännen:) Kan säga att jag kände mig duktig när jag traskade in i simhallen och ännu duktigare när jag gick därifrån till bowlingen.

Nu blir det snart till att dra sig till syster för att fixa håret och hjälpa henne lite med datorn. Senare blir det väl uppdaterat med bild å allt :o Om det går att visa för världen alltså :) På återseende!

Tiden går fort...

Publicerad 2010-03-16 23:37:39 i Allmänt,

Tio månader utan morfar och sex månader utan mormor. Det blev ett stort hål efter deras bortgång. Jag saknar dom men livet går vidare. Jag har mormor och morfar att tacka för mycket, hade det inte varit för dom hade jag aldrig börjat bowlat. Att tänka sig ett liv utan bowlingen är svårt, näst intill omöjligt.

  • När jag var liten fick jag komma och sova hos dom, och att få bada i deras badkar var ren lyx. När det var dags för att sova blev det en godnattsaga av mormor, hon hittade på en ny varje kväll om en mus som bodde i ett högt högt hus. Lika spännande varje gång.
  • Jag kommer ihåg att morfar inte var den som ville äta grönsaker men att mormor och jag hittade ett recept på morotskakor i en bamsetidning som vi bakade. Ända tills han fick reda på vad det var han åt tyckte han det var jättegott :)
  • Eftersom morfar spelade bridge så hjälpte jag honom att blanda korten med den så fyndigt kallade "kortblandaren". Sitter och kollar in på platsen där man satt och fixade det, härliga minnen
  • På morgonen blev det alltid morfarsgröt, helt vanlig havregrynsgröt. Men ååh så god när mormor gjorde den

Man kan helt enkelt säga att de lever kvar inom oss, och jag är stolt över att ha de som morföräldrar.

Historia...

Publicerad 2010-03-15 22:39:20 i Allmänt,

Detta med att plugga i tid är verkligen inte min starka sida känner jag, började plugga igår och har läst lite idag. Självklart är provet imorgon... Det kmr inte gå något vidare har jag en känsla av, men ett g så är jag nöjd.

Idag blev det bowling med Malin och Thommy, väldigt trevligt även om han ärligt talat höll på bryta handleden av mig ett tag idag. Tror aldrig jag känt sådan smärta i mitt medvetna liv tidigare. Hemskt kan det förklaras...

Spain, here we come!

Publicerad 2010-03-12 21:05:43 i Allmänt,

Nu är resan bokad! Klockan 15.00 den 29/7 ska vi vara framme på Malagas flygplats, äntligen är allt klart så otroligt glad över det :)

För tillfället finns det inte mycket mer än så att säga, spenderar tiden vid tvn ikväll med mamma pappa och Ida. Ska nog även leka lite med min hemsida som jag senare kommer länka till när jag är klar... På återseende :)

Keep On Walking

Publicerad 2010-03-11 22:00:18 i Allmänt,

Sitter och knarkar musik och gläds åt dagens innehåll. Efter skolan var jag och skrev in mig på Lasses trafikskola så den 26/4 sitter jag på min första Teorilektion. Jag hann precis perfekt med bussen hem så ja kunde sitta och sega ett tag. Pappa kom hem och vi körde en runda, det går bättre och bättre varje gång :) Å kvällen har spenderats på bowlingen, resulterade i ett nytt klot som en i laget ville bli av med. Så varför inte tänkte jag och vilken skillnad det blev! Så nu blir det till att åka till Arontorp för att ta in tvåklotsväskan till hallen.

Ödehus?

Spanien!!

Publicerad 2010-03-09 22:40:03 i Allmänt,

För nu har vi verkligen planerat och imorgon ska vi boka resan, det kommer bli så sjukt underbart att få åka iväg en vecka till sol och värme. Att får göra de med kompisarna gör det ju inte sämre precis.

Nu är paketen till Alice färdigköpta, mycket nöjd för en gångs skull nöjd med vad jag har hittat. Tänk att hon redan är ett år, det är läskigt vad tiden går fort... Ibland (just nu) känner jag att tiden skulle kunna få stå still ett tag, bara ett tag liksom. För att få hinna ifatt sig själv. Lyckades trotsa mig själv och ta mig till skolan trotts att ja inte hade någon vilja att dra mig till skolan eller ta mig ur sängen och hitta på något. Vissa dagar känns bara värdelösa...

Två ställen

Publicerad 2010-03-08 18:30:52 i Allmänt,

Jag har kommit på att för tillfället finns det två ställen som jag verkligen trivs på. Det ena är i bilen bakom ratten, och det andra är i bowlinghallen. Behöver jag säga mer än så? Har vatt ute och kört med pappa idag igen. Blev en runda och jag är mycket stolt över mig själv, kunde faktiskt starta i backe TVÅ gånger idag :) Det går verkligen framåt!

Idag blev det skola trotts att vi egentligen är lediga... Var tvungen att plugga lite fysik i alla fall, även om det mest blev snack. Efter det blev det fika, väldigt mysigt måste jag säga :) Nu sitter jag här och lyssnar Bonnie Taylor och tycker livet är helt okej, skola och prov imorgon... Borde plugga men njaaaaaa...

Ledig...

Publicerad 2010-03-07 20:47:40 i Allmänt,

men drar sig till skolan ändå, det MÅSTE tyda på att man är en ambitiös elev? Eller så tyder det på att man är dålig på att planera... Jag skulle tyvärr påstå att det är den dåliga planeringen som får mig till skolan imorgon iaf. Men men vad får man inte stå ut med ibland, tror dock vi kommer få det ganska kul tsm :)

Idag har jag vatt ute och övningskört, igen! Idag skulle vi till Eriksöre som tanke, så vi var nere där å vände på campingen. Men mycket vill ha mer så det blev en runda till Haga Park när vi ändå var igång. Jag säger bara att det är underbart att köra, visst det ÄR mycket att tanka på men åhh va de e kul!

Ibland, ibland inte

Publicerad 2010-03-04 10:28:38 i Allmänt,

Sitter brevid min kära kompis Malin, hon sitter och leker med sin "nya" mobil. Ett riktigt fynd kan man kalla det. Vi har egentligen programmering nu men ja har inte fattat vad vi ska göra... Så att bara sitta och ta de lugnt låter som en bra idé. Jag har varit lite seg här, jag vet det. Tyvärr finns det inte tid eller ork till att blogga. Knappt att jag orkar läsa andras bloggar heller, och då är det illa.

Ikväll blir det bowling (y) längtar otroligt, ska bli väldigt kul och idag är jag faktiskt pepp på det! Känner att de kan gå bra faktiskt (Nu är vi positiva, annars går de dåligt) så nya rekort på gång! :D Idag blir det troligtvis en heldag i stan, ska stanna kvar och plugga fysik. Väldigt behövligt, ni bara hör hur duktig jag är?

Men men, tiden går och ja man kanske borde göra nått ordentligt på lektionen ändå. Det låter ju som en smart idé. Men vet ni vad? Våren är på väg!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela