Så blev det jul igen

Publicerad 2009-12-25 12:37:02 i Allmänt,

Jaha, då var de mesta över. Sitter här nu helt död efter gårdagen. Kan säga att Malins och min konversation spårade ur en hel del igår, sjukt kul blev det iaf. Du är underbar gumman :) <3

Nu sitter jag här och är allmänt sur över att det regnar, jag skulle ju ut och kolla runt i färjestaden idag -.- Så gick det med det. Aja får väl dra mig ut ändå så kan ja se fram emot en varm dusch när jag kommer hem. Härligt! Men först blir det frukost:)

Jul

Publicerad 2009-12-24 22:29:26 i Allmänt,

Så blev det jul igen, hela dagen har varit härlig och mysig. Fick besök av Sofi, Lotta och Alice på dagen av dom fick man ett läskigt paket som man inte vet om man vågar äta upp eller inte. Det är nämligen en klubba med en larv i, visst är det larvigt :o? Blev lite andra småsaker och sen blir det till att kolla ut en kamera med hjälp av mamma och pappa :)

Jag tror att folket i Färjestaden har missuppfattat julen, de smäller smällare. Tror tyvärr de har missat det är ett tag kvar innan man sak göra det ;) Haha skämt åsido, hade jag bara sett fönstret härifrån hade det nog varit mysigt att se det. Ska bli så underbart skönt med nytt år och nya möjligheter men ändå vara kvar på precis samma ställe :p Flytten är iaf en nystart och än så länge har jag faktiskt inte stökigt, ska klara mig utan stök här. Men ni anar inte hur mkt ja vill flytta till eget, det kmr bli underbart! Men nu har ja ju nästan en egen våning, det får funka.

GOD JUL till er helt enkelt

Internet! :D

Publicerad 2009-12-23 20:02:46 i Allmänt,

Precis fått igång datorn igen efter ett uppehåll, knarkar Lady Gaga och äter Aladdin ask som jag fick av farmor och farfar nyss. Känner precis som han säger om asken ;) Det MÅSTE vara en sadist som gjort den :p

SNART ÄR DET JUL:)
Det känns inte som jul förrän man varit hos farmor och farfar, och det skippade jag förra året. Men nu är det jul :)

Hej mitt VINTERland!

Publicerad 2009-12-21 18:43:03 i Allmänt,

"Va' ska man göra". Flytten går helt utmärkt jag är klar med mina rum. Resten av huset börjar väl fixa till sig. Jag har böjat längta efter jul nu oxå, det känns mysigt blir till att ta fram min plingplong tomte när jag kommer hem igen. Ja internet funkar fortf inte hemma i färjestaden så därför är jag och pappa här ett tag. Skulle träffat Carl idag men pga förhinder hoppas vi att vi hinner ses imorgon. Annars kanske Malin kommer förbi och kollar på nya huset.

På återseende<3

Flytt

Publicerad 2009-12-20 11:33:02 i Allmänt,

Första natten i nya huset nu då :) Trivs som fisken i havet, synd att internet bara funkar här. Kommer alltså inte höra av mig så ofta hör nu ett tag, men tekniksnubbarna sa vi borde ha fungerande nät innan jul iaf så man kan ju hoppas. För en gångs skull tycker jag att vädret är underbart, det må vara kallt men ack så fint med solen som skiner! Det är nu man verkligen tycker om ön man bor på!

Tv, julmusik och packning

Publicerad 2009-12-18 19:37:48 i Allmänt,

Tvn spelar NCIS Los Angeles och datorn spelar julmusik. Mitt i allt kaos springer jag omkring och packar kläder. En och en halv garderob är tömd, bara en halv kvar. Just nu finns hela mitt rum i några lådor, kartonger och kassar. Börjar undra hur ja ska få plats med alla mina kläder :s Men det får funka hur som.

Blev en kort dag i skolan idag, skönt kan man kalla det. Pysslade till 11 å sen fick vi sluta :) Nått över 12 var jag redan hemma hos Carl, film blev det. Väldigt trevlig familj måste jag berätta!

Imorgon åker Stine bort och jag har inte träffat henne sedan länge känns det. Kmr sakna dig tjejen när du är bort i Spanien och firar jul! :o Men vi ses på nyår! Då slipper du mig inte :D

Nu borde jag fortsätta packa om jag vill kunna flytta imorgon och ha tid att sova nått inatt. Imorgon blir en spännande dag, längtar! <3

Längtar :)

Publicerad 2009-12-17 22:57:48 i Allmänt,

Kvällen har spenderats inne i bowlinghallen mellan 7 och 9, helt underbart säger jag bara! Blev ovanlig träning med tanke på att det var avslutning, dvs stolbowling, hallklotsbowling och discobowling. Jag måste faktiskt medge att discobowling är bland de roligaste, att varken se vart man ska stå eller slå. Kan det bli bättre? Haha faktiskt så gick det mkt bra för discobowlingen hela 174 poäng ^^ Det va mer än va ja fick serien efter :p lite illa? ja faktiskt.

Avslutades med lite lekande och hade riktigt kul med folket idag. Jag trivs med nya laget, ni är trevliga!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv innan det blir dags att sova. Imorgon blir det avslutning i skolan och kvällen är fortf inte planerad.

Natti <3

Flytt på G!

Publicerad 2009-12-17 13:27:28 i Allmänt,

De fortsätter falla något vitt och kallt från himlen, undrar gång på gång vad detta kan vara och vad det gör med vår natur?! Skämt åsido, det är faktiskt ganska mysigt med snö så länge man är inne i värmen. Har precis bakat kladdkaka och väntar på att den ska bli klar i ugnen, ska nog krypa ner i sängen när den är klar och fixa en kopp varmchoklad. Mysa med täcket och kolla någon bra film, det enda som saknas är väl nån bredvid? (a)

Dags att kolla till kakan och påbörja chokladen. Ha en trevlig vinterdag:)

Det börjar bli jul

Publicerad 2009-12-15 19:25:57 i Allmänt,

Idag snöar det och jag känner mig väldigt negativ över det. Kan inte sluta kasta ur mig hur sur jag är över kylan den för med sig. Nått som är positivt är att det snart är lov, ska bara ta det lugnt sova å umgås med folk å pojken :) Längtar till nyår, de blir underbart! Två riktiga dagar kvar nu sen är det en låtsasdag i skolan med prat och julgröt. Börjat köpa julklappar nu två st klara de blir nog bra tillslut. Det är nog dags att börja tänka på det ordentligt nu.

Men nu ska jag packa, för vi flyttar troligtvis till helgen! Om jag längtar? Extremt!!!

Ikea, lister och mys :)

Publicerad 2009-12-13 12:50:23 i Allmänt,

Så spenderades gårdagen. Åkte in till Ikea och köpte lite saker till huset har vi tur så kan vi flytta innan jul faktiskt :D Jag är så sugen på att flytta nu, ska bli sköntskönt :) Målade lite lister väl nere i huset och kände mig väldigt iakttagen om man säger så ^^ Sen blev det film under kvällen.

Nu Sitter ja här med nackspärr tror jag och jag kan berätta för er att det finns roligare. Borde jobba på TMS uppgiften innan Malin känner för att börja misshandla mig (det kan vara bra vi bor en bit ifrån varandra ibland). Men jag borde lägga mig och sova säger min nacke så jag ska nog lyda den.


Pussa <3

Grattis till Stine :D

Publicerad 2009-12-12 10:55:11 i Allmänt,

Gör igår va de Stines dag! :) Det firades med fiesta hos Vera. Tänk att så många kan få plats där, extremt mysigt kan ja ju säga. Troligtvis kommer ploppa upp galna bilder på facebook. Men det var en kul kväll å får snart göras om :D

Idag vet ja inte hur de blir, ska nog ta de lite lugnt. Ikea och måla lister och kanske träffa på någon :) Men först blir det en stoooor kopp te, börjar tyvärr känna av halsen igen. Jag har typ rädsla för att få halsont nu eftersom att de sist slutade i körtelfeber. Det var ingen kul historia, som tur är kan man ju bara ha de en gång så detta är väl "morgonhals" kan vi hoppas på.


Pussa på er <3

Tantgympa och Webbdesign

Publicerad 2009-12-10 16:20:03 i Allmänt,

En helt okej dag kan man kalla det. Sovmorgon och sedan gympa medelpass som aktivitet på idrottsdagen. Sedan blev det webbdesign och mycket prat. Det går bra nu :)

Dags för bowling ikv, lääääängtar :)

Vår vän E105

Publicerad 2009-12-09 13:16:07 i Allmänt,

Bara för att förtydliga är det en datasal, eller ja datorsal som det borde heta men men:) Prov avklarat i psykologin nu. Det kändes faktiskt bra, skickade även in dvärgen igår så nu är de lugnt denna veckan. Bara historia prov och TMS inlämning innan LOV! :D
Om vi längtar eller om vi längtar?

De flyter på

Publicerad 2009-12-08 22:26:07 i Allmänt,

Matteprovet klart som ja tidigare nämnde. Psykologin känns inte helt omöjlig faktiskt, och inlämningsuppgiften är klar. Helt plötsligt blev veckan inte så jobbig ändå. Det läser sig :)

Sitter knarkar musik och pluggar psykologi. Denna låten spelas många gånger kan jag lova er :)


Matte avklarad :D

Publicerad 2009-12-08 10:07:39 i Allmänt,

Trots kurrande mage och frånvarande hjärna så gick det nog helt okej, Nu ska vi bara ha håltimme till 1 innan de blir engelska och historia, sjukt segt :o Men Malin å jag fördriver tiden med Johan Glans och TMS.

Tjosan

Publicerad 2009-12-07 14:43:20 i Allmänt,

Matte matte matte, finns de nått annat i huvudet nu? Ja ;) de gör de verkligen. Men de borde inte göra de. Idag har Malin och ja fått frågan om vi är syskon, det var lite kul. Jag menar vi är ju faktiskt ganska lika men kanske inte så lika :p

Inget annat kul händer men snart får Thommy mina nyckal i huvudet igen om han inte håller käft -.- :) det skulle vara kul att göra om de ;) som Thommy påminde mig om. Angående bilder om dansen kolla in Malins blogg. Där finns lite bilder, eller ja någon :)

Dansen

Publicerad 2009-12-05 20:10:22 i Allmänt,

Heldag i A-hallen finns det något bättre? Det är faktiskt frågan om de. Blev fyra nummer idag: Street, Disco, Street och final. Sjukt kul och tiden går så extremt fort. Innan disco var det ganska stressigt eller ja det var det väl från start till slut. Men det är precis så det ska vara :)

Lite senare kmr ja lägga upp lite filmer. Från discon å Streeten, håll utkik :)

Skola

Publicerad 2009-12-03 10:16:10 i Allmänt,

Sitter har, har haft matte en timme. Tydligen är läraren borta idag och sen får vi jobba hemma på Webbdesignen, det känns lagom värdelöst att vara här just nu. Ska stanna kvar till halv 4 ändå för att fica med mobilen, undra vad ja/vi ska göra tills dess :o

God morgon? Nej, illa morgon.

Publicerad 2009-12-02 13:48:52 i Allmänt,

Vaknade med extremt illamående, så det blev till att stanna hemma och sova sig frisk istället. Jag kan väl inte påstå att ja känner mig fullt frisk nu heller men det är ju i alla fall bättre. Lite smått sur över att ja mådde så i morse för nu får ja inte lämna tillbaka min mobil heller, skulle vatt skönt att bli av med den och kunna införskaffa en ny innan jag får panik på den och kastar den i väggen. Då får ja ju inget tillbaka av den ;)

Sitter och lyssnar massa julmusik, för nu är det myyyys :) Har tom städat idag, ja jag MÅSTE vara sjuk :o För snart är det juuuul. Det bli en konstig jul i år :o Har kommit på att de kmr sluta med att ja mamma å pappa firar jul själva, det kändes lite tragiskt. Fast ja hoppas de tar ett bra tag tills dess :)

Sova

Publicerad 2009-12-01 21:13:13 i Allmänt,

Man känner sig halvt död hela dygnet, det skulle ju kunna vara för att man sover för lite? Detta har ja ändrat på idag, kommer precis upp från sängen. Jag har legat å halvsovit i 2 timmar nu och ändå har jag hela kvällen på mig. Jag har fixat en psykologi inlämning och skulle till och med kunna börja på något annat nu. Fråga är om de inte hade vatt skönast å gått å lagt sig en gång till, hade inte att fel med 9 timmars sömn inatt ;)

Dagen till ära :)

Publicerad 2009-12-01 00:18:44 i Allmänt,

Det har varit en bra dag idag, från start till slut. Blev till att stanna kvar med Malin i stan mat på Thai Silk. Kan säga att det var lagom jobbigt att röra sig på dansen efter det -.-

Men när ja kom hem fick jag se detta, kulkul :):)

Hela dagen har varit lyckad :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela