29/4 Torsdag

Publicerad 2010-04-29 16:47:30 i Allmänt,

Idag har jag haft första körlektionen :) känns helt okej. Sitter nu och slöar men funderar på att åka lite inlines en sväng. Bowling till kvällen och efter det blir det massa dator :) En underbar kväll med andra ord!

25/4 Söndag

Publicerad 2010-04-25 22:24:40 i Allmänt,

En helg med två på tok för tidiga väckningar... Igår jobb mellan 6 och 12 på Hembageriet, tummen upp till de. Det var väldigt kul och sommaren kommer bli härlig:)

Idag var det kval med a-laget i Värnamo, bussen var full och vi vann klackslaget överlägset. Tyvärr hade vi inte turen med oss där det väl gällde. När andra människor började vakna hade jag redan varit vaken i 6-7 timmar...

Sjuk...

Publicerad 2010-04-16 15:00:49 i Allmänt,

Jag som skulle jobba imorgon?! Så gick det med det. För tillfället känner jag mig ganska pigg jämfört med vad jag gjort innan, mamma köpte med sig druvsocker hem så jag började piggna till och kunde tom äta lite gröt :) Annars har jag mest spenderat dagen i sängen och bara vilat. Detta är vad jag har känt på mig nu denna veckan och så slår det till och jag blir ändå förvånad, är inte det konstigt?

Igår kände jag inte något av vad det nu är jag har utan va ute i trädgården och fixade massa, jag diskade och lagade mat åt mig. Sen vid 10 igår var jag som död och gick och lade mig...


Hoppas ni mår bättre än mig :)

Måndag 12/4 - Slut på lovet

Publicerad 2010-04-12 23:05:19 i Allmänt,

Förra veckan införskaffade jag dessa underbara saker, finns det något bättre än nya skor?

Jo det finns det säkert, men dessa var ganska härliga att gå omkring i


Skolan har börjat nu igen då, va 10 veckor kvar nu, sen är det dags för sista sommarlovet, går det att längta mer?

Kan berätta att jag fortfarande har det fint och städat hos mig. Man skulle kunna tro att jag inte varit på mitt rum ens, Men det ska jag säga er att jag har varit här hela tiden. Satt nyss med täcket runt mig, det var riktigt kallt och huvudet ville nästan sprängas av huvudvärk. Men panodil fixar självklart biffen.

Söndag 11/4

Publicerad 2010-04-11 10:26:09 i Allmänt,

Man kan riktigt höra hur vinden viner i träden, det var det första jag fattade när jag vaknade. Det andra som gick upp för mig var att de är kolan imorgon, av någon anledning är jag inte det minsta sugen på det... Men men man ska gå igenom det oxå,och det är ju inte så lång tid kvar ändå. Det gäller tänka positivt :)

Igår städade och och möblerade om. Så nu sitter jag typ mitt i fönstret med datorn medan gitarrerna fick ta datorns plats, så länge. Folk blir förvånade när jag städar utan att någon sagt till mig, det är illa kom jag på. Så det ska det bli ändring på nu :)


Trevlig blåsdag Nasse

Lycka på lördagen 10/4

Publicerad 2010-04-10 09:07:00 i Allmänt,

Jag har sommarjobb!!!!! Jag skrek rakt ut när jag såg mailet från Hembageri, ren lycka. Bara ringa så ska jag ha en gå bredvid dag, jag är så glad så det går inte att beskriva!

Idag ska jag åka till syster Sofi, Lotta och Alice :) så egentligen borde jag fixa mig nu, för snart kommer dem och hämtar mig :)

Torsdag 8/4

Publicerad 2010-04-08 22:21:29 i Allmänt,

Bowlingen idag gick inte speciellt bra om man säger så, det funkade helt enkelt inte idag. Men man får ha såna dagar oxå, som tur är. Igår påbörjade jag en matdagbok som vi ska föra under en vecka, sitter nu och funderar på om jag ska ta å äta lite glass. Men det är väldigt jobbigt att mäta å väga allt man äter, lättare att inte äta då... Men det blir nog lite glass ändå, det är ju trots allt bara torsdag en gång i veckan ;)

Vad har hänt med fritiden, idag sov jag bort halva dagen, vaknade vid halv 1. När hände det senast? Imorgon kommer i alla fall Malin hit och leker med mig, det ska bli kulkulkul :)

Onsdag 7/4

Publicerad 2010-04-07 22:47:05 i Allmänt,

Om EN månad och EN dag smäller det! Då blir det Magnus Betnér i Kalmarsalen med Malin (Y) Jag vet inte om det är möjligt att längta mer? Jo det är det säkert, men jag vet inte hur länge jag har väntat på detta, sedan väldigt länge iaf.

Idag blev det stan med Malin, hittade lite foundation samt en bok. Hittade även ett par underbara blå skor, vet dock inte om skor är precis vad jag behöver för tillfället... Men vem kan få för många skor? Eftersom jag la undan dom så är de ju bara att ta en sväng innan bowlingen imorgon (Y) Underbara blå pumps med härlig klack. Kan det möjligtvis bli bättre? Tror knappast det :)

Jag fattar inte vad jag ska göra sen när bowlingen är slut, vart ska ja sitta och slappa hela dagarna då? Det är ett stort mysterium...

Rosa/Blå

Publicerad 2010-04-06 21:52:38 i Allmänt,

Sedan när blev jag rosa av mig? Ja någon gång tidigare idag blev det i alla fall bekräftat jag är allt lite rosa av mig oxå, även om jag gärna väljer blått om valet finns.

Är faktiskt nöjd med den nya designen, nu ska det bara bli en ny header till det :) SEN är jag nöjd. Kom precis hem från bowlingen, blev till att stanna och kolla lite fotboll. det var KFF som spelade (tydligen) och det var ja ju (verkligen) tvungen att se...

Till Påsken Hör Solen

Publicerad 2010-04-03 16:39:02 i Allmänt,

Igår var det Påskupen med bowlingen, kulkul. Men är det inte självklart att solen skiner när man håller sig inne i en kvav hall hela dagen? Vet inte om det har varit dåligt väder någon Påskcuk innan? Tror inte det kommer bli det heller... Det var mkt trevligt igår, mkt kul och galet folk i hallen :)

Idag har ja cyklat hem min cykel och städat, sitter nu och sorterar bland alla notpapperna... Kan säga att det är en hel del, och det går ju inte att slänga dom innan man har spelat igenom dom för att se om de stämmer eller inte ;)

Har även hunnit ta lite bilder idag som kommer upp i nästa inlägg :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela