ny mobil

Publicerad 2010-08-27 21:04:57 i Allmänt,

Sitter på donken med älsk, har precis kollat Inception, sjukt bra film. Emrik får snart panik på mobilen, jag tycker att WiFi är bra Emrik får nog panik ^^ haha snart kommer det bilder från Gbg :D Imorgom 4 månader med älskade emrik som betyder så extremt mkt för mig <3

God morgon. Igår var underbart, liseberg ...

Publicerad 2010-08-20 08:41:28 i ,

God morgon. Igår var underbart, liseberg var otroligt mys, blir massa bilder när jag kommer hem. På schemat står nu frukost och sedan nordstan, vilken kul dag det blir för älsk ^^ sover på hotel robinson, det ligger väldigt bra faktiskt, nära till nordstan och centralen samt till spårvagnen, kunde nog inte varit bättre. Nu kurrar våra magar, frukost dags. Ha det :)

Mindre än en timme kvar innan vi är fram...

Publicerad 2010-08-19 15:00:34 i ,

Mindre än en timme kvar innan vi är framme i göteborg. Det har varit en helt okej tågresa, sov bort första timmen totalt, Emrik sov som ett sött litet barn:) solen skiner ibland men molnen finns överallt. Som vanligt fick man för mkt mat med sig, men bättre det än för lite ^^ nu ska jag umgås med Emrik ist, ha det bra.

Jag har varit lite lat senaste tiden, har ...

Publicerad 2010-08-18 17:46:28 i ,

Jag har varit lite lat senaste tiden, har inte orkat blogga något alls, tiden har bara rullat på. Redan var bra och miljon var underbar:) imorgon bär det av till göteborg med Emrik, det ska bli underbart, en dag för oss :) <3 Sitter nu på bussen hem, ska köra när jag kommer hem, har börjat på riktiga körlektioner nu på snart rullar jag själv på gatorna :) om mindre än 2 månader fyller jag, det börjar närma sig :) jag börjar se från emot hösten, sett schemat för nästa termin och det ser lovande ut, väldigt skönt om jag ska vara ärlig. Sommaren har varit bra och innehållit mkt jobb, sömn och Emrik. Känns inte som det kunde varit en bättre sommar. Vissa kanske inte håller med mig, men jag vet vad jag tycker. Nu är det dags att börja läsa körkortsboken. Ha det :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela