Mysig söndag :)

Publicerad 2010-01-31 17:30:32 i Allmänt,

Bowling (gick helt okej) - Fika - Underhålla - Vänta
Så ser dagen ut än, kommer fortsätta med dans och troligtvis någon film ikv :)

Hej på er :)

Jaha, nu får man klagomål :p

Publicerad 2010-01-28 09:59:27 i Allmänt,

Dags att rycka upp sig säger syster, ja man har väl legat lite på latsidan med bloggen senaste tiden. Kan berätta att det har en logisk förklaring, jag har nämligen sovitigen många timmars sömn. Gick å la mig mellan kvart i 9 å halv 10 både måndags å tisdags, det blev många välbehövda timmar.  Friskitkortet är välanvänt och de börjar kännas som ja bort på gympapassen :)

Ny termin har vi även påbörjat, dags att tänka på sommarjobb och körkort. Båda är fixade, snart ska jag ha mitt körkortstillstånd. Har även ett akutsommarjobb, om ja inte hittar något annat. Jag menar kiosken är inte helt fel, pengar för att läsa liksom? Men vi får se, ska kolla runt lite mer än så :)

Just nu är både Malin å ja väldigt trött, så att retas med oss är något vi avråder er från, att peta på oss eller andra jobbiga aktiviteter ses enbart som störande och vi förbereder er på att vi kan reagera med skrik och slag. Ni är varnade!

Web(b)designsprov avklarat

Publicerad 2010-01-18 13:38:54 i Allmänt,

Det är ganska skönt att veta, nu har man en sak mindre att tänka på. Eller ja, ja skulle inte vilja påstå att ja ledat sömnlös över detta provet precis. Det är de som är så häligt med data ämnena. Men de e lugnt ni kan använda pappret och kolla på nätet. Det känns som att vi inte behöver kunna så spec mkt då :p

Jag varnare er för att läsa detta, de kan få er att hamna i chocktillstånd. Men nu sitter ja här å vanätar på Malin, kan ni tänka er, för en gåns skull är ja klar före henne :o jag sa ju att de va chockerande!

Men nu är flickan klar så vi ska väl dunsta nu, det går rykten om att engelskaläraren är sjuk... Kanske borde kollas upp, ifs slutar vi vid 3 idag. Är inte helt fel tkr ja, då kanske man hinner hem innan yogan ikv :D

Söndag

Publicerad 2010-01-17 15:01:53 i Allmänt,

Ibland känner man sig sådär fyndig när man skriver rubriken, idag är INTE en sån dag. Precis hemma från match med b-laget i bowlingen. Andra serien var den bästa och den är ja mkt mer nöjd med än sen sämsta. Tyvärr så blev det inte seger för Cahoot idag. För den delen så har jag på något vänster (som ingen fattar) lyckats slarva bort min lagtröja. Smidiga sanna slår till igen -.- Men eftersom min pappa är så underbart snäll så åkte han för att låna syrrans :)

Om några timmar blir det att dra sig in till stan för att dansa, ska bli så otroligt skönt, längtat som en tok efter att få dansa street! :D

Yoga (y)

Publicerad 2010-01-13 21:25:47 i Allmänt,

Tummen upp för yoga säger jag bara, var länge sedan jag kände mig så lugn och avslappnad. Den gjorde faktiskt ett så bra intryck på mig att jag nu är en stolt friskismedlem, precis som resten av Kalmar verkar ha. Det är nu när jag är såhär lugn som jag borde gå och lägga mig. Fast innan det blir det nog en dusch.

Imorgon ska ja åka till syster och Lotta för att hjälpa till med Alice medan Sofi jobbar åt Lotta. Det var väldigt skönt att få höra allt gått bra för dig Lotta :) Så raka vägen från skolan till Rälla till stan för att bowla blir det imorgon. Låter väl trevligt?

Nu kallar duschen på mig, natti :)

Igår simning. Idag yoga

Publicerad 2010-01-13 16:41:49 i Allmänt,

Igår blev simning på schemat, simmade väl 1 timme å en kvart tror ja, ingen aning om hur långt för orkade bara räkna längder första kvarten. För dom som är intresserade av att veta har jag träningsvärk i rumpan idag :p

Idag står det yoga på schemat, ska testa på det tänkta jag. Kan vara spännande att ta reda på hur det känns. Känns det bra så blir det till att skaffa ett jympakort på friskis snart. Ser fram emot en "kul" kväll :)

 

Längtar tillbaka!

Hundvakt och steg

Publicerad 2010-01-10 11:43:55 i Allmänt,

Möttes av en väldigt mysig hund när ja kom hem från morgonrundan. Eftersom ja köpte stegräknare för någon dag sedan kände jag att det var dags att ta tag i det. Igår skulle jag ta reda på hur många steg jag tog en vanlig "slappardag" det blev mindre än 1 500, det är ganska illa då man ska gå runt 12 000 steg en vanlig dag. Men idag har jag redan gått över 5 000, hunden kanske följer med mig ut på en runda snart igen.

Sitter och begrundar hur allt verkar. Måste ta tag i psykologin idag, annars blir den aldrig klar. Jag är så INTE sugen på att göra den -.-

Pussa på er <3

Fiesta å mys

Publicerad 2010-01-10 00:50:36 i Allmänt,

Igår var de fiesta hos Vera, sjukt kul blev de :) Lagom galet å härligt. Idag blev det mys med Elise och Stine, prat och Jurassic Park. Stine snackar om Godzilla "men jag bara väntar på att apan ska komma, det är ju bara någon dinosaurie i den" Elise och jag kollar på varandra och börjar skratta. "Men stine den handlar ju om en jättedinosaurie".

Nu sitter jag här kollar lite sex and the city, snackar med Malin. Livet är inte så dåligt ändå:)

Nytt år, så det börjar om?

Publicerad 2010-01-01 14:17:35 i Allmänt,

Nytt år, ett år med nya möjligheter? Jag vet inte om jag tror på det. Vad är liksom skillnaden mellan igår och idag? Ja förutom att vi är inne på 2010 nu, två år kvar sen går världen under, eller? Jag vet inte vad jag ska tro nu.

Nyår var helt underbart och jag tackar er alla som var hemma hos Vera för en lyckad kväll men sjukt god mat :) Tackar dig Vera för att man fick komma förbi :) Visst man kan väl allti önska efter nått annat, men bättre än så kunde inte den kvällen blivit.

 

Hoppas ni hade en bra kväll

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela