En dag kvar...

Publicerad 2010-07-27 22:56:14 i Allmänt,

Imorgon bär det av för att ta sig till Spanien, dock kommer vi bara vara i Sverige imorgon, men på torsdag bär det verkligen av. Ska bli både skönt och jobbigt.

Kanske kommer kunna blogga lite då och då, tur man har sms-blogg ibland, dock blir det bara korta sms, hoppas ni står ut ;D

Pussar på er vänner

Sitter precis och lyssnar på det värsta ...

Publicerad 2010-07-17 09:03:57 i ,

Sitter precis och lyssnar på det värsta åskväder jag har varit med om, regnet bara vräker från himlen och det blixtrar typ konstant. Det är bara utomlands man har sett väder som detta, fast då bara över havet. Nu är det verkligen nära. För ett tag sedan startade något larm av ovädret. Det är sjukt spännande att se, naturen är imponerande. Tänker dock på stackars syster <3

Magisk kväll

Publicerad 2010-07-16 00:28:12 i Allmänt,

Kan bara säga att hela kvällen har varit underbar, det går inte att förklara den bättre! Att sitta på första parkett och verkligen se komikerna var en underbar känsla. Att sen kunna gå och få bild gjorde kvällen helt underbar.

En bild säger mer än 1000 ord!

Emrik

Publicerad 2010-07-12 04:18:36 i Allmänt,

Att få vara i din famn gör mig trygg, jag känner mig säker i din närhet. Älskar dig <3

Jobb å strand

Publicerad 2010-07-09 22:18:58 i Allmänt,

Det är typ så mitt liv ser ut nu jobbar och äter leker med Emrik och sover, det sista lite för lite. Imorgon blir det jobb mellan 5 och 11 sen blir de stan ensam ett tag tills Emrik kmr in :)

Idag drog vi oss tillslut till stranden och badade väl och länge i det sköna vattnet. För tillfället är det väldigt tomt hemma då pappa är borta på jobbresa, men tiden går fort snart är han hemma.

Det blir jobbigt utan dig en vecka sedan <3

 

Sommarlovet är i full gång :)

Publicerad 2010-07-04 23:56:21 i Allmänt,

Idag har jag haft min lediga dag, legat på stranden ett i lite mer än sex timmar. Jag kan inte själv förstå att jag inte har bränt mig. Visst det är lite rödbrunt men snart blir det bara brunt, dock börjar håret blekna lite sakta men säkert ^^

Skönt med sovmorgon imorgon ska först vinka av pappa hemma som ska iväg och jobba i typ två veckor, sen blir det till att somna om och tillslut blir det kolla linser med mamma på köpis. Det kan nog bli en bra dag känns det som, älsklingen kommer förbi ett tag efter jobbet, kan inte annat än bli en underbar dag :)(y)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela