29 Juni - Solen är här

Publicerad 2010-06-29 04:07:13 i Allmänt,

Och Aftonbladet anser den är här för att stanna. Är det inte helt underbart? Idag är det andra dagen på jobbet, lägg märke till tiden som inlägget är publicerat kul tid va? Börjar jobba om en timme...

Igår var det två månader för mig och Emrik och det resulterade i att jag fick en jättefin blomma av honom, visst den kanske inte tykte om att ligga i en väska i några timmar men ändå. själv bjöd jag på bakelse från jobbet, det gick verkligen hem.


Mummmmms

Midsommar

Publicerad 2010-06-25 08:39:51 i Allmänt,

Solen skiner och det finns en plan för hela dagen, det kommer bli en underbar dag idag känns det som. Först blir det de vanliga myset på lekplatsen sen blir det till att dra sig hem för sill å potatis (för de som gillar det). Om 3 timmar kmr Emrik hit så nu får han lära sig familjen Widells midsommartraditioner.

Sen ikv blir de fest hos Camilla, dagen kan verkligen inte se bättre ut. Nu kan jag inte sitta inne längre i det fina vädret!

Sommarlov

Publicerad 2010-06-24 08:43:50 i Allmänt,

Weey, är man lite efter alla andra eller är man det? Men det går inte att hjälpas har haft fullt upp, kan u inte bara sitta inne hela dagarna (ha ha det kan jag men ändå). Nu har jag iaf öppnat fönstret och får lite morgonsol på mig, lär se fint ut när vänstra sidan av mig är brunare än högra...

Idag blir det inte till stan med Emrik för han är i desperat behov av nya kläder och jag skojar verkligen inte. Han hade behövt åka in för ett bra tag sedan men nu får jag allt in honom. Sen kanske jag tom får honom till att bada efter det, visst man ska inte förvänta sig under men man kan ju alltid hoppas.

Nu väntar Ölands underbara sol på mig!

Studenten för Kagg

Publicerad 2010-06-16 18:18:36 i Allmänt,

Om man går i trean vill ju säga, är men en tvåa får man nöja sig med en sväng på stan med sin söta pojk (vilket jag nöjer mig mkt väl med). Tog en sväng till parken å snackade massa skit :) Väldigt mys <3



Kalmar Slott är faktiskt fint

En perfekt helg...

Publicerad 2010-06-13 00:07:09 i Allmänt,

... Och ändå har jag en dag kvar på den. Igår var det flundranfest med trevligt folk, introducerade Emrik för tjejerna bland annat. En väldigt kul kväll och en trevlig natt, skönt att kunna snacka :) <3 Lämnade av älsk på bussen vid halv 8 i morse sen bar det av till jobbet.

Kvällen har spenderats hos Elise men nu känner jag att jag borde sova. Har lämnat in min sista inlämning så nu har jag typ sommarlov, sovmorgon varje dag denna veckan förutom torsdag, då går jag en timme och sedan blir det jobb. Jag är positiv nu, det känns bra.

Nu börjar det närma sig :))

Publicerad 2010-06-10 11:03:12 i Allmänt,

Sista prog. lektionen idag, sen blir det sovmorgon och sluta tidigt. Hela denna veckan har varit kaos med massa skit att lämna in. Om två timmar ska jag vara barnvakt, vi får se om Emrik kommer med eller inte, men jag ska iaf gå på stan med Alice :) Hoppas att de går bra :)

Tisdag, en full dag...

Publicerad 2010-06-08 12:31:47 i Allmänt,

Började dagen med fysikprov, det kändes helt okej faktiskt tror jag slipper slutprovet i alla fall. Sen blev det mys på TMS och betygssamtal ett riktigt starkt vg, vad gör de att det var riktigt starkt? Ser ju ändå bara ett vg i betyget?

Om 1½ timme är det historia redovisning och det känns ganska lugnt faktisk, ska lösa sig. Bara till att snacka på lite, kan inte gå mer än illa ju.


Jag har inte hunnit fixa några bilder från Ullared än men det ska snart fixas, jag lovar er.

Hemma :D

Publicerad 2010-06-06 21:51:09 i Allmänt,

Nej jag har inte haft tid att blogga förrän nu, har precis kommit hem från Ullared. Äntligen har älsklingen hittat hem igen, sjukt skönt att få träffa honom igen. Kan säga att jag är lagom trött nu efter massa bil och ännu mer folk.

Det är skönt att få en dag med päronen ibland faktiskt, det behövs. Så nu är man lite fattigare i plånboken igen men lite gladare, lite lugnare och mycket tröttare. Fick faktiskt köra hem i ungefär en timme, kul å var på riktiga vägar :)

Senare kommer lite bilder på vad som har införskaffat men nu ska jag och Malin tönta oss :)

Torsdagar måste vara den bästa dagen på veckan

Publicerad 2010-06-03 22:20:49 i Allmänt,

Att börja vid åtta och sluta halv 12 det är vardagslyx, sånt man förtjänar när man har fullt upp i skolan. Börjar anse mig färdig med det mesta och inser att sommarlovet närmar sig med stormsteg. Tänk att få gå upp vid fem istället för halv 7, gu vad jag längtar. Nej men seriöst, ska bli skönt att göra något vettigt om dagarna och faktiskt tjäna lite pengar under sommaren. Snart bär det oxå av till Mallis med underbara flickorna :) Det kommer bli helt underbart.

Detta är igen vacker syn...

Ullared, så gick det...

Publicerad 2010-06-02 15:09:21 i Allmänt,

Var jätteduktig igår, gick och la mig jättetidigt för klockan skulle ringa redan klockan 5 (sovmorgon jämfört med jobb). Men icke sa nicke, inge Ullared idag inte, tänker på stackars syrran som fått extrem tandverk av sin visdomstand (ja äntligen kan hon kalla sig vis, det krävdes bara några år). Men nu är planerna på söndag istället.

Tänk nu är det Juni, snart är skolan slut, men ändå så mkt att bli klar med innan. Glad över att solen faktiskt skiner, idag blir det nog en sväng med kameran i det fina vädret, låter väldigt lockande.

Bjussar på en bild från förrförra helgen då älsklingen å ja va nere vid vattnet i solen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela