Det är lustigt att det med de relativt få ord som finns i språket går att säga så mycket dumheter - Robert Storm Petersen

Publicerad 2011-08-30 21:59:52 i Sanna - Livet,

Sitter och kollar True Talent, lyckades missa det idag oxå så tackar tv3 för att de lägger upp de på play :)
För tillfället känner jag mig så lycklig, jag får läsa de kurserna ja tyckte mest om på gymnasiet, programmering och webb. Det är så otroligt kul, ångrar inte valet att plugga på högskola, men kolla med mig om någon vecka, än så länge är det toppen!

För att vi har flyttat in nu :)

Publicerad 2011-08-27 23:01:18 i Sanna - Livet,

Sitter i lgh nu, har cyklat till skolan och tillbaka blev en sväng till till city gross. Bra att ha så nära. Spelat en runda, lämnat skräp, en vanlig dag. Nu är det snart dags att sova för att vänja sig vid att gå upp tidigt :)



Ungdomen skulle vara ett idealiskt tillstånd om den kom lite senare i livet - James Thurber

Publicerad 2011-08-25 20:34:30 i Sanna - Livet,

Har levt i ett flyttkaos nu några dagar, nu är det mesta redo att rulla iväg. Sitter med datorn på golvet. Imorgon vid denna tiden hoppas jag att vi har fått undan en del och snart är redo för att sova, det kommer bli en lååång dag.
Har även hunnit med en sväng hos tandläkaren idag, en tand som isade och de var inte konstigt då ja hade tappat en lagning, tur ja fick en akuttid så det hann fixas innan flytten :)

Borta bra men hemma bäst - Svenskt ordspråk

Publicerad 2011-08-16 21:19:34 i Sanna - Livet,

När jag hör det ordspråket tänker jag på senaste resan till Spanien, båda positiva och negativa tankar kommer upp. Men det är sant, borta är bra men hemma är bäst! Ska bli spännande att få ett nytt hem, en ny plats att längta efter och lugna ner sig på, att stressa upp sig på, en plats att få vakna upp på varje morgon bredvid den som betyder mest för mig.

Det är 10 dagar kvar till flytten. Jag är livrädd men längtar så otroligt mkt.


I söndags var jag på Djurparken med Louise, massa mys <3 Vi MÅSTE hålla kontakten.

Vi glömmer gärna våra fel när ingen annan känner till dem - Francois de la Rochefoucauld

Publicerad 2011-08-12 18:50:44 i Sanna - Livet,

Det är 2 veckor eller 14 dagar eller 336 timmar eller 20160 minuter eller 1209600 sekunder till flytten är i full gång. Om 13 dagar har jag min sista natt då jag bor hemma hos mamma och pappa. Det är konstigt, men uscha vad jag längtar! Ny skola, ny stad, ny del av livet. Fått mail av skolan idag och det känns så motiverande, längtar efter första dagen i skolan, ska bli så kul att lära sig massa data igen!

Nu är det bara 5 dagar kvar på jobbet, ska dit om 7 timmar och hoppas Monica och jag kommer därifrån ganska tidigt. Nästa torsdag är sista dagen, tiden har gått fort och har haft ännu en trevlig (men jobbig och stressig) sommar på Hembageriet.

Trött Sanna säger Natti <3

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar - Arthur Schopenhauer

Publicerad 2011-08-10 21:36:38 i Sanna - Livet,

Långa dagar blir de med jobbet, iosf kommer jag hem ganska tidigt, hunnit med en hel del idag. Besök av Jonas med lite trevligt snack :) Sen tittade Emrik förbi och vi har hämtat en tvmöbel inför flytten om 16 dagar.. Jag har fixat ett förråd så vi kanske får behålla våra cyklar (hoppas,hoppas).

En vecka kvar på jobbet, eller nästa torsdag är sista jobbdagen. Ska försöka hinna med en resa till göte under helge där för att hälsa på Malin, kul kul :)

Natti :)

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter - Michel de Montaigne

Publicerad 2011-08-04 09:43:48 i Sanna - Livet,

Fick hem ett paket från nelly igår, massa trevligt måste ja säga, ett par nya skor är ju aldrig fel (spec inte om man lämnar ett par när man tar en tripp till Ullared-.-) Inte vågat köpa kläder eller skor över nätet innan, så jobbigt om de inte passar i storlek, men detta vart perfa :)
Matsumoto 3 SEK 119, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Idag börjar inte jobbet förrän 12, å håller på till stängning, trist när Emrik och ja har helt olika scheman, han 7-14 ja 12 - 18. Då hinner vi ju inte ses alls. Men om 22 dagar är de flytt :D

Livet är det som händer medan du gör upp andra planer

Publicerad 2011-08-03 10:16:41 i Sanna - Livet,

Nu närmar det sig med stormsteg, bara 2½ vecka kvar på jobbet. De kändfes ju tidigare som en evighet tills min lediga vecka men tiden har gått fort. På ett sätt ska de bli så skönt att flytta hemifrån, samtigigt är jag rädd. Så mkt nytt bara boom ny bostad, ny plats, ny skola, ja bara massa nytt.

Jag kan inte förstå att Emrik och ja blir typ sambos om 23 dagar, en helt otrolig känsla. Skönt att inte behöva flytta ensam <3


Nu ska ja se om ja kan få något liv i sötnosen, sover som en liten bebis :) <3

8/1 - 2011

Publicerad 2011-08-01 19:22:44 i Sanna - Livet,

Om 4 veckor börjar skolan igen, längtar faktiskt ruskigt mkt (kan har med flytten att göra oxå). Tänk, om mindre än 4 veckor börjar en ny del av mitt liv. Ska bli skönt att slippa de 55km som är mellan mig och Emrik, snart måste de bli en tur till IKEA för att fixa lite mer att fylla lgh med:)

Sitter lyssnar på Emil Jensen, tänker på gymnasiet, tänker på högstadiet. Jag har haft riktigt bra folk i min omgivning under mitt liv än så länge, är så otroligt glad över det. Ett stort tack till alla som har gjort mina år (hittills) i skolan lite roligare, lite bättre och mycket flummigare.    <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela