Solna, Stockholm

Publicerad 2011-02-27 23:40:07 i Sanna - Livet,

Efter 3 nätter i Solna ska det bli skönt att sova i sin egna säng, dock ensamt utan Emrik vid min sida. Vi har gjort massa kul uppe i storstaden ätit på  gått på stan och chillat i lägenheten... Helt okej att komma bort som jag tidigare skrivit.


Imorgon är en speciell dag, Emrik och jag har 10 månader, tiden går fort när man har kul. Det bästa som hänt mig är du. Tack älskling för att du förgyller min vardag, utan dig hade livet varit så trist. Jag är din monstergris och du är min. Tack för alla skratt och alla glada dagar, tack för att jag får vara mig själv och du tycker om mig som jag är. Tänk att en människa kan göra en så hel, det är underbart

Sha sha bloggen, emrik här o typ gästblogg...

Publicerad 2011-02-27 14:35:41 i ,

Sha sha bloggen, emrik här o typ gästbloggar medans sanna har tagit över körningen. Sanna som faktiskt är ganska körglad:-) ska bli skönt att komma hem igen o kunna ha sanna för sig själv, med mera (a) ha det :-)

God Morgon

Publicerad 2011-02-24 09:11:44 i Sanna - Livet,

Efter ca 6 timmars sömn är jag uppe men pigg vet ja inte om det kallas. Känner en förkylning som varit i bakgrunden ett tag, den vill liksom fram.

Idag ska ja till Stockholm med Emrik och hans mamma, hälsa på syrran, de ska bli riktigt najs. Så idag blir det en heeeeeel lång dag med massa the samt omformatering av datorn, yey!! :)

På alla <3 dag hade man gratis sms, vilker ja utnyttjade.


I förrgår på morgonen bestämde jag mig för att gå upp lite tidigare än Emrik, baka en kaka och göra frukost på sängen till min sömntuta. Jag är medveten om att han tycker om att skrämma mig genom att bara smyga upp bakom mig och stå där när jag vänder mig om så jag var inställd på det, jag stängde tom dörren så jag skulle höra om han öppnade den, jag var så säker på att jag var trygg. Sen helt plötsligt när jag vänder mig om, tror ni inte att han står där ändå... Blir såklart livrädd, skriker rakt ut. Emrik fick skuldkänsor hela dagen... Rätt åt honom :)

Lov Lov Lov

Publicerad 2011-02-23 13:38:57 i Allmänt,

Jag vet att ja lovade en bildbomb, men så blev det inte, att blogga är nog inget för mig...

Hur använder man ett lov som bäst? Ingen aning! Men för tillfället sitter ja å spelar lol på emriks dator och han spelar gamecube, så romantiskt ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela