29/7 - 11

Publicerad 2011-07-29 16:55:21 i Sanna - Livet,

Idag är det en månad till skolan börjar, och en dag tills Malin flyttar, det är konstigt. Snart börjar en ny del av mitt liv. Var på Ullared och köpte saker till lgh i tisdags, hittade en hel del annat oxå, det var en mysig resa med Louise bland annat :)
Nu har ja lyckats bli dunderförkyld oxå... Känns som jag har en stor köttbulle i huvudet, men de börjar bli bättre...

21 / 7 - 11

Publicerad 2011-07-21 07:11:18 i Sanna - Livet,

Detta med rubrik är inte min starkaste sida, vissa kan komma på jättesmidiga och fyndiga rubriker men idag får datumet räcka för min del.

Idag blir det en tripp till Karlskrona med mamma, pappa och Emriks mamma för att kolla till lgh, ska bli mysigt. Tyvärr kunde inte Emrik följa emd eftersom han jobbar idag :/

Ska bli så skönt med en ledig dag idag, det behöver ja verklien, sen är de bara 2 dagar kvar å sen är de söndag (vilket betyder ledig igen) sen är de bara en dags jobb innan ja blir ledig på tisdag och får åka till Ullared (med ala andra som tkr de är smart åka dagen efter lön.....) Det kommer bli fullt med folk....


Tjosan hopp säger jag och läger mig ett tag till


Om 38 dagar börjar en ny del av mitt liv

Publicerad 2011-07-19 13:31:14 i Sanna - Livet,

Det är en konstig känsla, att veta att man ska flytta hemifrån, det är ett stort steg. Jag ör rädd samtidigt som det ska bli så skönt, längtar efter att få bo med Emrik, även om vi säkert kommer bli lite smått galna på varandra ibland. Det ska bli så skönt att få somna in me honom vid min sida varje kväll (typ) och få vakna så oxå, bara detta att slippa transportera sig 55 km för att få träffas ska bli en sån befrielse.

Jag blev antagen till BTH, vi båda blev det. Jag ska läsa WIP (webb internet och programvaruteknik till hösten och Emrik ska plugga spelprogrammering. Jag ser fram emot hösten sjukt mkt och tycker det ska bli så underbart kul att plugga. Kanske är jag galen, men de har ja min förra prog lärare att tacka för, detta ska bli grymt!

hjärta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela