wiiiee

Publicerad 2011-10-31 08:23:35 i Sanna - Livet,

Ny vecka ny kurs, idag påbörjar vi nästa kurs "Databaser och objektorienterad PHP-programmering". Sjukt trött idag, det är så när man har en liten skrikande unge som vill gosa och leka hala natten... Blir till att sova middag när ja kommer hem idag :)

Men nu är det dags för frukost och snart skola :)

Den 28/10-11

Publicerad 2011-10-30 22:06:35 i Sanna - Livet,

var jag lyckligast på jorden, för då förlovade jag och Emrik oss. Underbar dag, även om den började med tentapanik gick den snart över till att vara en underbar dag. Fick besök av Malin och Thommy och hade det allmänt bra.

Emrik, du är mitt allt och jag älskar dig så mkt, min fästman <3
Imorgon borde ringarna komma :)

Yey, glad Sanna

Publicerad 2011-10-27 10:36:35 i Sanna - Livet,

Precis hemma från en kort prommenad, supermysigt i dimman faktiskt. Man blir så trött av att bara sitta inne hamma i den dåliga luften som blir högst upp i byggnaden... Lämnade även ett paket på posten och väntar nu på att få hem ett annat, men får vänta tills på Måndag ^^

Redovisningen igår gick bra, blir ett VG på första  kursen, känns underbart. Mitt i kursen blev jag tveksam på om detta verkligen var rätt, men när vi fick projektet att arbeta med så känndes det helt rätt. Det har varit många timmar till att skrova kod, men det har varit roligt (oftast). Nu är det bara tenta kvar imorgon sen påbörjas nästa läsperiod, en ny kurs blir det men programmeringen fortsätter ett tag till, det är en ganska stor kurs...

Har märkt att ha en kattunge och att sova inte är det lättaste, visst ska inte skylla på Sigward alla gånger. Men inatt har jag varit vaken vid 2, 4, 6, 7, 8 och så lite innan klockan ringde vid 9... Jag är helt utmattad av detta och funderar på om vi ska slänga på dörren till sovrummet inatt så ja får större chans till en hel natts sömn innan tentan, men vi får se.

Imorgon avgörs första kursen

Publicerad 2011-10-25 19:20:11 i Sanna - Livet,

Ska bli spännande, känns som jag verkligen har slitit och hoppas på bra betyg. Har verkligen gjort allt jag kan och känner mig stolt över mitt resultat. Projektet var att göra en hemsida för ett Begravningsmuseum Online, spännande tanke måste jag säga.
Resultatet blev detta: LÄNK

Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska lyfta fram på redovisningen, vilka som är mina starka sidor och vad jag har tyckt varit roligast. konstigt nog har jag inet lagt ner alls så mycket tid som jag brukar på css (för er som inte skriver kod är det i css man skriver stilmall). Men jag kände att det inte var centrumet för denna uppgiften, det behövdes en "enkel" sida för att det ska se bra ut.

Efter en lång bloggpaus kommer (äntligen) ett nytt inlägg

Publicerad 2011-10-22 20:21:44 i Sanna - Livet,

Ibland finns det inga ord som känns vettiga att skriva, men nu var det dags att skriva lite.

Precis hemma från Elises kalas, fullt hus kan man säga :) Ganska lugnt och skönt i lgh...
Skönt att Sigward klarar bra att vara ensam under dagen, han går på lådan iaf, lite jobbigare att äta verkar han tycka, men han vet ju vart han har maten och blir han tillräckligt hungrig måste han äta...

Även om detta blir en stressig vecka med mkt plugg ser jag fram emot fredag och helg, ska bli kul åka till fstan och hälsa på:)
Nu blir det till att spela en runda, å sen blir de plugg. Tentavecka nu ju....

5 Oktober

Publicerad 2011-10-05 13:53:32 i Sanna - Livet,

Känner mig bättre idag, som tur är brukar vatten och sömn hjälpa mig bli frisk.

I morse lekte vi i sängen och för ett litet tag sedan på golvet. Han börjar bli modig, snart klänger han väl i gardinerna ^^

4 Oktober

Publicerad 2011-10-04 20:22:43 i Sanna - Livet,

Pigg och glad? Nja, trött och sur, har lyckats dra på mig något liknande en magsjuka och har legat på soffan sedan jag kom hem från skolan. Fick lov att tvinga mig dit tyckte jag. Kollade på mumfie eller ja sov till de, och sen bjöd älsk på potatismos och fiskpinnar, fick som tur i mig lite :) Nu ska jag sega lite till framför tvn, och sen leka lite med Sigward. Vår lilla sötnos :)

1 Oktober

Publicerad 2011-10-01 21:07:14 i Sanna - Livet,

Ny månad nytt liv, eller?

Efter en dag/natt på ön med skördefest blev resultatet en vandring i en majslabyrint, godis och pumpor. Det var en väldugt mysig kväll och dag måste jag säga. Har lagat äpple och rabarber chutney samt pumpa i ugnen med köttfärs till. Det gick tom hem hos Emrik! Ska börja odla chili och köpte även habanero för att odla och hade i chutneyn, det tog flera timmar innan det slutade bränna på händerna.

Imorgon ska vi kolla på katt, ängrat något otroligt, men det kommer vara ett nervöst möte, har ju inte varit med om något sådant innan.

Kvällen/eftermiddagen spenderades nere vid vattnet, Emrik är fast besluten av att han ska fånga en fisk innan vi flyttar från blekinge så han har ju 3 år på sig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela