20 September

Publicerad 2011-09-20 19:59:05 i Sanna - Livet,

Det är redan typ mörkt ute, snart dags att sova. Men det finns så mkt man behöver göra, lyckat att vi missade tvättiden igår... Sitter och skriver redovisning av senaste kursmomentet i webben, svårt att hitta rätt meningar.
Gick kanske inte så bra med fiskarna, de ville inte till oss :( Så fick bli tacos ist^^
Det finns inte så mkt att säga, händer inte så mkt här nere. Vi cyklar till skolan är där ett tag å sen cyklar vi hem för att plugga, spela, laga mat, diska och plocka. Sen är liksom dagen över.
Grannen håller oss vakna till och från så har satt upp en lapp i trappuppgången. Efter vi satte upp den har vi fått sova iaf, han spelar dock tidigt på morgonen ist.
Sitter och kollar på foton från förra året, saknar mitt korta hår...

Nittinatten...

Publicerad 2011-09-16 22:00:00 i Sanna - Livet,

Ja, det blev sent, men heey det är helg. Idag gottade vi oss med kycklign i stekpåse, massa gott blev det!

Idag kom jag på en obehaglig sak med tanke på höjden vi bor på, och med tanke på att det började tjuta i ett brandlarm under oss. Vad i hela friden gör vi på 6e våningen om det börjar brinna? :s Om det inte går att komma ner för trapporna är vi ju totalt instängda. Som Emrik sa, ja de skulle ju gå å klättra ner för de franska balkongerna, men de är ju inget jag skulle vilja testa om ja inte var tvingad.

Jag backar bandet lite, si sitter inne hos oss och hör ett störande tjut, som en brandvarnare. Jag valde då att öppna vår dörr och lyssna vart det kunde komma ifrån, hör att det inte är från vår våning och går in igen och snackar lite med Emrik. Vid detta laget har även vår granne börjat undra vad som händer och tsm med Emrik går de ner en våning. De hittar källan till problemet och där står tydligen en granne och lagar mat... Men shit vad det tjöt!

Inte nog med det, när man väl fått tillbaka pulsen så sitter jag och kollat ut genom fönstret, då åker det förbi en, två ja tom 3 brandbilar... Då blev man ju lagom uppskrämd igen, var tvungen att traska ut för att kolla läget och där står de en polisbil å en ambulans oxå, vid detta laget var ja ganska hypad. Vi vågade inte fråga någon vad som stod på så vi traskade in och när jag kollade sydöstrans hemsida skrev de såhär:

Larm om rök i trapphus Räddningstjänsten fick nyss ett larm om rök i trapphuset i ett av flerfamiljshusen på Kungsmarken. Ganska snabbt igen åkte bilarna, men visst man blev ju nervös... Som tur är är allt bra med oss, även om det blev en sen kväll..
Slänger in en bild som Emrik tog för ett tag sedan, tkr den e mysig :)

Dagens strapatser

Publicerad 2011-09-15 19:13:27 i Sanna - Livet,

Dagen till ära, eller något annat, bestämde vi oss för att åka och köpa en skohylla eftersom vi fått presentkort från karlskronamöbler. Hittade en fining för 240, och ett doftljus för 65. När vi betalade kostade det 5kr, det känns helt okej :) Tog även en sväng förbi maxi där vi fick med oss en kyckling, en stubbe och 2 bakelser. Maxi bjöd oss på bakverk för 104 kronor. Varning för att bli som kupongsökarna på tv?

Nu blir det till att laga mat!

God morgon!

Publicerad 2011-09-13 08:28:38 i Sanna - Livet,

Känns som jag är vaken före tuppe idag ^^ Har verkligen fått sova ut då ja gick och la mig runt halv 10, 10. Det behövdes verkligen. Kom på att det typ är en månad tills jag fyller :o Undra hur de blir, om folket får komma hit eller om ja åker hem. Blir nog mkt folk för lilla lgh...

Det är skönt när man vaknar tidigt på morgonen, men hinner vaka och ta det lugnt. Jag lovar iofs att det kommer bli stressigt sen, Men det är bara sån jag är.

Nu ska jag gå och väcka Emrik, syns efter skolan! <3

11 September 2011

Publicerad 2011-09-11 23:09:46 i Sanna - Livet,

10 år sedan 11 September dådet, då var jag 8 år. Har inte mkt minne av det alls så tänkte inte änga någon större del av min blogg åt det.

Sitter hemma i lgh igen, har spenderat helgen hemhemma på ön. Hunnit träffa alla syskon och även farmor och farfar, vilken tajming! :) Självklart har ja umgåtts med mamma å pappa oxå, blev stan med mamma å hittade (hör och häpna) nya skor.

Nu är det snart dags att sova, precis blivit klar med ett av projekten/läxan för tillfället. Skulle även läst 200 sidor i programmering men det får bli imorgon... Önska mig lycka till!


Natti natti<3

Stress...

Publicerad 2011-09-07 08:25:54 i Sanna - Livet,

På 25 minuter var jag klar för att ta mig till skolan, anledning? Det spöregnade och Emrik började en timme före mig... Resultat, en stressad Sanna som inte hunnit mer än ett glas juice till frukost, som desperat väntar på att komma in i "vårt" lilla kök vid salen för att få en kopp kaffe och lite gröt... Suck på att våra kort inte funkar än, hade ju verkligen behövt in idag.

Det är så tråkigt väder här, regnar verkligen någon gång varje dag, inte som hemhem. Där var det iaf sol ibland, stör mig på att jag inte hann ha sommar hemma innan flytten. Blir till att spendera vissa dagar nästa sommar på ön!

Mätt och glad

Publicerad 2011-09-06 21:18:23 i Sanna - Livet,

Fick mat på bordet utan något idag, har insett att det är lyx! fixade dock disken medan Emrik pluggade lite, skönt att göra så ändå, lika bra att få ut så mkt som möjligt av tiden.
Har dock kommit på att jag vill ha en radio eller liknande i köket, för att underlätta diskningen. Det flyter på här nere, idag har de varit och bytt brandvarnare under dagen. De känns bra borde ju funka då :)

Känner dock att jag är trött, imorgon blir det skola mellan 9 & 5, html css :D Massa kul! Så de blir mumsig matlåda med köttbullar å mos (på varma potatis!! de ni^^)

Jag blir ju galen på Adlibris, måste verkligen få boken, kan ju inte plugga utan den... Som tur är hade nog Betty (lärare) någon extra bok av gammal upplaga man kan låna, men jag är besviken, kan man klaga på dom på nått sätt?
Nu ska ja snart krypa ner i sängen! Natti <3

Där jag är, är paradiset på jorden - Voltaire

Publicerad 2011-09-05 08:23:09 i Sanna - Livet,

God morgon, hittat en ny väg till skolan, slipper faktiskt två backar om vi tar den vägen, ett självklart val i fortsättningen! Blev sent igår, på tok för sent... Men nu är vi uppe iaf, Emrik har tom börjat sin lektion men jag börjar om en timme, lite småsegt att vänta men när man har en dator går tiden ganska fort :)

Det är mycket lättare att vara kritisk än att vara rättvis - Benjamin Disraeli

Publicerad 2011-09-04 21:35:43 i Sanna - Livet,

På tvn rullar bond, äntligen fått undan antennsladden och delat så vi slipper flytta den mellan våra tv hela tiden. Fiffigt nog gick det att gömma sladden i listen, jag är imponerad! Nu är det bara nätverkskabeln som ska undan oxå, den har vi ju faktiskt lite koll på läget. Tackar Emriks pappa flör hjälpen och de var trevligt att han å Lena kom förbi en sväng.
Bjussar på en gammal bild, sitter och kollar igenom mitt liv de senaster åren, tänk va mkt kul jag har haft!

Måste säga att jag är väldigt sugen på att baka, först på listan står någon slags tårta/kaka. Imorgon blir det en kort dag, går mellan 9 och 12, helt okej.
Nu ska ja krypa ner i soffan med Emrik och kolla bond.

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg - Franskt ordspråk

Publicerad 2011-09-03 20:47:46 i Sanna - Livet,

Lördag...

Finns egentligen inte mkt att säga, har haft besök idag, Emriks mamma, småsyskon och Fredrik kollade förbi ett tag och det blev en sväng till ÖB och en runda till donken, där de var någon spec dag för att barnen sprag runt med målade ansikten och det var två personer som hade läskiga utklädnader på sig ^^

Låter som att Emriks pappa och Lena tar en sväng hit imorgon, sen ska vi även föröska oss på den snabba vägen till skolan, eller ja se om vi hittar en annan väg :)
Tänkte nog kolla lite film och mysa i soffan, måste säga att det är ganska skönt att få ha honom för mig själv :) <3

Funderar lite på en header, sitter och leker i Photoshop och ja vi får se, bli inte förvånade om sidan ser annorlunda ut om någon dag...

Nu är de spel och plugg som gäller, dags att kicka rumpa! <3

Man känner inte igen de riktigt viktiga ögonblicken i sitt liv ? inte förrän det är för sent - Agatha Christie

Publicerad 2011-09-02 15:36:05 i Sanna - Livet,

Sitter och lyssnar på gamla låtar från melodifestivalen, bland annat judy min vän med Tommy Körberg, ni som inte kollat True Talent kolla in på tv3play.se för att kolla läget, Det är ganska spännande och se vilka röster de har plockat fram.
Väntar på att Emrik ska komma hem, jag har ju faktiskt varit ledig idag :) Blev ett låååångt bad, massa mysigt, å så blev det lite Super Mario. Mamma slog en pling också trevligt :)
Kommit fram till att vi ska till Karlskrona marinmuseum till hösten, eller ja i oktober då är det ingen entré längre. Det är ganska segt att bara sitta hemma faktiskt, får nog se till att cykla en runda i helgen :) Får se om Emriks pappa och Lena kommer förbi eller inte, om mina syskon läster detta är ni okså välkomna:)

Nu ska ja plugga :) <3

Ännu en dag i Karlskrona

Publicerad 2011-09-01 23:07:35 i Sanna - Livet,

Det är en konstig känsla, att ha flyttat hemifrån jag tror inte jag har förstått det än. Det liksom bara rullar på, men det är skönt. Det tråkigaste är när det är som skönast i soffan och man vet att man måste diska... Men när man väl är igång går det ju bra. Funderar på att leta upp något kul recept till imorgon och överraska Emrik med, jag är ju faktiskt ledig imorgon :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela