Sova,

Publicerad 2012-02-20 17:40:57 i Sanna - Livet,

Vfr ska det där med att sova ordentligt vara så svårt? Visst det kanske inte är det lättaste för mig eftersom att Emrik vill vara uppe lite längre och då sitter och spelar ca 1-3 meter från mitt huvud. Det är inte den bästa sovmiljön måste ja säga, och att sova med ögonbindel och öronpluggar natt efter natt är liksom inte samma sak.

Jag ska lyssna på min kropp sa ja ju, så det är vad ja ska göra, och ja vad jag gjorde, hade så ont i huvudet innan och panodilen gjorde ingen skillnad så jag gick och la mig ett tag. Nu en timme senare gör et mindre ont och jag är redo för att laga middag :)

Dansa, dansa, dansa

Publicerad 2012-02-19 21:16:10 i Sanna - Livet,

En härlig känsla sprider sig i kroppen, synd att klockan skulle hinna bli 9 på kvällen innan ja skulle bli pigg och glad. Jag förstår nu hur mkt min kropp har saknat att dansa, att helt enkelt behöva röra sig. Så nu ska jag faktiskt börja göra saker som kroppen vill, även om huvudet är trött. Jag ska ta trappen upp istället för hissen ( det skiljer inte så mkt tid men det är vardagsmotion) och jag ska ut och gå. Har ju knappast några lektioner under veckorna, iaf inte på mån, ons och fredagar...
Boooooost!

En grå och tråkig söndag...

Publicerad 2012-02-19 10:30:02 i Sanna - Livet,

Denna helgen har gått fort, otroligt fort för att vara ärlig... Inte hunnit göra något vettigt alls, ska iaf måla hatthyllan och sedan blir de dans ikv. Funderar på att traska en runda och fota lite oxå, har ju inga bilder att lägga in längre :p

En slö dag

Publicerad 2012-02-18 23:27:25 i Sanna - Livet,

Dagarna bara trillar förbi, tiden går så fort. Man hinner inte med så mkt om dagarna, idag har det inte hänt mkt, har inte ens bytt om från pyjamasen idag. Vissa dahar är bara sådär så man myser. Frukost på sängen, (plugg), och melodifesivalen...
Nu ska jag lägga mig och läsa lite :)

Friskare?

Publicerad 2012-02-18 10:57:55 i Sanna - Livet,

Det går åt rätt håll, när jag kom hem i onsdags efter en heldag i skolan vart jag helt golvad. Att jag tvingade mig igenom hela dagen i skolan var nog inte det bästa för min kropp.
Nu har jag iaf piggat på mig en del. Tror jag snart ska påbörja frukost till älsklingen :) Myys!
Resan är bokad! 17/8 blir det Mallorca! :)

Galenskaparna - Så ska de låta

Publicerad 2012-02-12 22:11:05 i Sanna - Livet,

Sitter och myser efter dansen, lite nya steg lite lekar, helt okej dvs. Nu lyssnar jag på Galenskaparnas framträdande som jag missade innan och väntar på att hatthyllan ska torka så ja kan måla igen. Funderar på att slipa till ett nattduksbord så ja kan måla de imorgon, men vi får se vad ja hinner med :)

Bild från helgen med Malin å Thommy här,
lånade Thommys glas ett tag ^^

Sovmorgon och andra trevliga saker

Publicerad 2012-02-08 12:06:11 i Sanna - Livet,

Idag har ja äntligen sökt sommarjobb, tyvärr var inte chefen tillgänglig men lämnade mitt CV till en i service disken som skulle ge det till honom. Ska se om han är där nästa gång ja kollar förbi så ja kan introducera mig :)


Sitter och lyssnar på Loreen och njuter av sovmorgonen. Beställde hem lite böcker igår, längtar efter att börja läsa, adlibris hade ju rea på gång nu :)

Snööö

Publicerad 2012-02-05 17:49:10 i Sanna - Livet,

Såhär såg det ut hos oss innan idag:

Precis ätit en mysig måltid med Emrik, blev raggmunkar, hör och häpna de är ju gott :o Nu är det snart dag för mig att sätta mig i den kalla bilen, idag blir första danslektionen för mig på väldigt länge, ska bli massa kul.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela