Namnceremoni

Publicerad 2009-11-29 20:03:31 i Allmänt,

Alice dag idag, en mysig dag för nya familjen Johansson.


Sofi och Lotta har fått i uppgift att hålla koll på ett brev tills Alice är 18 år. Det tycker ja dom kan ha lite kul med. Jag är alltså Alice fadder och därför fick även lilla ja paket idag. Halsbandet som är ovan är Alice månadssten och vi har likadana halsband nu :)

1:a Advent

Publicerad 2009-11-29 11:58:06 i Allmänt,

Snart är det Jul, jag kan inte förstå det. Jag har inga julkänslor alls. Idag blir det namnceremoni för Alice, jag fegade ur med texten så det blev ett brev till henne istället. Känns lite konstigt att hon kmr läsa det när hon är äldre än mig typ :p

Snart borde ja åka in till stan för att lämna in mobilen eftersom den är helt knasig igen. Blir nog även att införskaffa ett nytt tangentbord som inte låter massa. Skulle underlätta lite att inte väcka pappa varje natt.

New Moon

Publicerad 2009-11-29 01:14:00 i Filmer / Böcker - Recenserat av mig,

Tyvärr lite överskattad men ack så bra, den är vänder dina känslor väldigt fort. Ena sekunden kunde jag sitta och gråta för att i nästa scen skratta hysteriskt. Det är en bra film och om man sett första så borde man se andra. Den kanske inte är den bästa filmen jag sett och jag rekommenderar 2012 över New Moon. Men den var helt klart värd att se!

2012

Publicerad 2009-11-29 01:13:16 i Filmer / Böcker - Recenserat av mig,

Sjukt bra film, kritikerna säger att den var tillgjord och förutsägbar har jag hört. Visst håller jag med dom till viss del, det är ganska svårt att göra filmer nu som ingen vet slutet på. Fast den var så bra gjord, tror jag världen kommer gå under 2012? Ja det märker vi, jag tror kanske inte hela världen kommer falla sönder men någon slags katastrof tror jag på. Vem vet, sjukdom eller tsunami skulle vara en stor och hemsk händelse för vår värld igen. Tvivlar dock på att mänskligheten kommer gå under då. Vi är för stolta och för rädda för vår art för att låta oss dö ut. Det finns alltid en lösning till alla problem, eller?

Bröllop :)

Publicerad 2009-11-28 15:32:15 i Allmänt,

Bröllop för syster Sofi och Lotta idag, jag låter bilderna tala för sig.

Sofi & Lotta
Tårtan, vem säger den ska vara vit? :o
Tårta
Hela lyckliga familjen.
Familjen
Alice gullet som firas imorgon, då blir det namnceremoni.Alice
Familjen
Sofi & Lotta
Det var väldigt fint och mysigt men tyvärr blev det lite kallt ute efter ett tag. Fast sen är det ju nästan december nu så ett utomhusbröllop var lite riskabelt. Men solen sken på dom.

Lycka till!

Glasögonorm? Ja tack!

Publicerad 2009-11-27 19:17:07 i Allmänt,

Varit på synundersökning idag vilket har resulterat i att jag nu sitter och längtar efter slutet på nästa vecka då de bör vara klara. Jag menar tanken på att se något igen är ju helt underbar! Jag slipper den vanligaste kommentaren under en lektion "Malin, vad står det?!". Det ska bli så skönt, sen är det ju ett plus för alla i min närhet på vägarna att jag snart har mina glasögon på mig. För om jag har tur får ja börja köra om en vecka :D

Det är då jag kommer på att vissa känningar fyller 18 om typ två månader och att de då kommer ha körkort, det kan vara lite trist att veta att jag typ har ett år kvar tills ja kan ha körkort :/ men men som pappa säger det är länge kvar tills ja fyller men tiden går alldeles för fort

D-War

Publicerad 2009-11-27 00:43:15 i Filmer / Böcker - Recenserat av mig,

Köpte filmen för ganska länge sedan och har sedan dess tänkt kolla på den många gånger men väntat på bättre umgänge. Nu gav jag upp. Lägg inte den mödan på den filmen säger ja bara, det är den inte värd...

Tänk att en film kan handla om nått men ändå inte ha en handling, det mina vänner, det är förvirrande ;)

Dagen efter...

Publicerad 2009-11-26 12:26:59 i Allmänt,

Vakna "nej jag vill inte må illa!" Tog panodil och somnade om. Vaknade halv 11, ingen huvudvärk inget illamående "Detta kan bli helt okej" Skyndade till bussen mär ja väl satt på den kände ja hur illamåendet kom tillbaka. Lyckan blev fullbordad av att ja hade en skrikande unge bakom mig som vägrade hålla tyst en sekund.

Nu är det webbdesign och jag undrar om det varkligen var värt att komma hit. Förhoppningsvis blir det bowling ikväll i alla fall.

Ledig imorgon och det känns helt okej, ska nog kolla synen då om det finns någon tid kvar. Helgen blir full, bröllop och namngivning. Ser verkligen fram emot en mysig helg :).

Svininfluensan :O

Publicerad 2009-11-25 22:57:48 i Allmänt,

Då har man blivit nersmittad av en liten mängd av viruset. Hoppas att vaccinet inte gör mig sängliggandes imorgon för det är faktiskt en helt okej dag :) 15 elever på 30 minuter, det är ändå ganska bra jobbat..

Fysiken går faktiskt framåt, tyvärr inte så snabbt som den borde. Men det är typ inget som är som de borde..

Nystart

Publicerad 2009-11-25 17:16:59 i Allmänt,

Jag ska börja om. Börja om från början börja om på nytt varför ska man sörja tider som har flytt? En ny blogg, en ny design, ett nytt liv. Kanske lite drastiskt är väl inte riktigt så.

Men nu blir de en nystart :) Dags att börja ta hand om skolan (ja kanske lite sent nu när många av kurserna är klara?) Jag borde tänkt på det liiiite tidigare. Men hallå, man kan ju inte få allt ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela