31/5 - 10 Snart Juni...

Publicerad 2010-05-31 12:41:37 i Allmänt,

Men ingen sol på väg, grått och tråkigt... Det lyser Malin och jag upp henom att stänga in oss på en toalet med lite hårfärg, så nu är man brun igen (y) gilla till 1000! Sitter på webbdesign och fick nyss reda på att det blir ett MVG, dagen känns helt okej.

Saknar älsklingen som befinner sig i Malmö, men på fredag får vi äntligen ses igen :) Sen blir det även till att aggera barnvakt till helgen. kan bli en helt okej helg. Helgen nu spenderades på flundra i fredags, fest för Vera och Elin, massa kul. Lördagen blev det till att fixa massa smörgåstårtor på jobbet, riktigt kul faktiskt. Självklart blev det Eurovision på kvällen, saxofonkillen och han-som-sprang-upp-på-scen <3 säger bara HaHa.

Nu blir det till att leka vidare på datorn, hoppas tiden går lite snabbare, efter denna veckan är jag klar med alla teorilektioner! (y)

22/5 Lördag

Publicerad 2010-05-22 11:30:30 i Allmänt,

Grattis till lilla underbara mamma på födelsedagen :) <3

 

Kan ni tänka er? Solen skiner, det är helt underbart. Va nyss ute på en filt ed matteboken i högsta hugg, hade vatt något mysigare om den inte hade varit med dock.

Idag kmr älsklingen över någon gång när han har vaknat, om han gör det den närmsta tiden är en väldigt bra fråga... Sen bli det till att dra med honom ut i solen :)

Ha En Trevlig Dag I Solen! <3

Seg på att blogga jag vet...

Publicerad 2010-05-19 21:01:05 i Allmänt,

Vet inte vad jag riktigt ska börja med, sitter nu och försöker redigera lite bilder jag nyss tog. Längtar efter imorgon då sötnosen äntligen kmr hem. Då blir det massa mys.




Så kan det gå när man har lite väl mkt fritid...

I väntan på Magnus Betnér i Kalmarsalen...

Publicerad 2010-05-08 18:40:50 i ,

I väntan på Magnus Betnér i Kalmarsalen med Malin. Om mindre än en timme sitter vi och njuter av en av Sveriges bästa komiker. Vi har även testat på sushi, faktiskt väldigt gott måste jag säga, samt mättande. Just nu sitter vi och tar det lugnt i foajén väldigt lugnt och skönt :) Denna kvällen kommer bli en underbar kväll :D

7/5 Fredag

Publicerad 2010-05-07 22:18:51 i Allmänt,

Det har varit fullt upp och datorn har gjort lite som den vill den senaste tiden. Har egentligen varken haft vilja eller ork att blogga senaste tiden. Kanske dags att ändra på det nu?



Idag fyller sötnosen Emrik år, Grattis till honom <3 Tänkte bara slänga in lite snabbt att jag fyller om 163 dagar, nu börjar det ju närma sig! Måste även snart börja planera vad man ska hitta till Malin som fyller om 237 dagar, jag menar tiden går ju fort;)



Imorgon är det en UNDERBAR dag som jag och Malin har längtat efter i ett halvår, äntligen är dagen här då vi ska se Magnus Betnér i Kalmarsalen! Resten av Kalmars "ungdomar" kommer att supa sig fulla under extasen medan Malin och jag sitter och njuter av "Livets ord". Kan verkligen inte bli annat än en underbar kväll med underbara Malin <3

Har precis gått och lagt mig, kvällen ha...

Publicerad 2010-05-05 22:43:28 i ,

Har precis gått och lagt mig, kvällen har bestått av att reparera datorn och formatera om den. Visst är den lite snabbare nu men skärminställningarna är helt konstiga, hoppas thommy kan hjälpa mig med det :) Nu är det inte många dagar kvar, på lördag smäller det. Malin och jag har väntat på det i ett halvår nu och äntligen händer det. Magnus Betnér i Kalmarsalen! UNDERBART! Tyvärr är det någon som saknas nu, känner mig sådär jobbigt tom på något sätt. En vecka kvar, sen ses vi:)<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela