Nittinatten...

Publicerad 2011-09-16 22:00:00 i Sanna - Livet,

Ja, det blev sent, men heey det är helg. Idag gottade vi oss med kycklign i stekpåse, massa gott blev det!

Idag kom jag på en obehaglig sak med tanke på höjden vi bor på, och med tanke på att det började tjuta i ett brandlarm under oss. Vad i hela friden gör vi på 6e våningen om det börjar brinna? :s Om det inte går att komma ner för trapporna är vi ju totalt instängda. Som Emrik sa, ja de skulle ju gå å klättra ner för de franska balkongerna, men de är ju inget jag skulle vilja testa om ja inte var tvingad.

Jag backar bandet lite, si sitter inne hos oss och hör ett störande tjut, som en brandvarnare. Jag valde då att öppna vår dörr och lyssna vart det kunde komma ifrån, hör att det inte är från vår våning och går in igen och snackar lite med Emrik. Vid detta laget har även vår granne börjat undra vad som händer och tsm med Emrik går de ner en våning. De hittar källan till problemet och där står tydligen en granne och lagar mat... Men shit vad det tjöt!

Inte nog med det, när man väl fått tillbaka pulsen så sitter jag och kollat ut genom fönstret, då åker det förbi en, två ja tom 3 brandbilar... Då blev man ju lagom uppskrämd igen, var tvungen att traska ut för att kolla läget och där står de en polisbil å en ambulans oxå, vid detta laget var ja ganska hypad. Vi vågade inte fråga någon vad som stod på så vi traskade in och när jag kollade sydöstrans hemsida skrev de såhär:

Larm om rök i trapphus Räddningstjänsten fick nyss ett larm om rök i trapphuset i ett av flerfamiljshusen på Kungsmarken. Ganska snabbt igen åkte bilarna, men visst man blev ju nervös... Som tur är är allt bra med oss, även om det blev en sen kväll..
Slänger in en bild som Emrik tog för ett tag sedan, tkr den e mysig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela